Skip to main content

Zaslužite denar z izpolnjevanjem anket.

Ali želite imeti vpliv na svetovni trg in si prislužiti denar s sodelovanjem v anketah?
Brezplačno se registrirajte na TGM Panel Slovenija.
tgm panel logo - you are right place section

Ste na pravem mestu!

Brezplačno se vpišite danes in zaslužite s sodelovanjem v naših spletnih in telefonskih anketah!

Mi, člani podjetja TGMPanel, zagotavljamo, da za vaše mnenje vedopodjetja, ki skrbijo za vaše zadovoljstvo.

Redno sodelujte v naših tržnih raziskavah, povežite se s podjetji, ki jih poznate in prejmite denar v gotovini in vse to iz udobja vašega doma ali pisarne.

Mi oblikujemo ankete, ki so zabavne in enostavne za izpolnjevanje. Prav tako bodo naše ankete pomagale vam kot potrošniku. Vse kar morate imeti za sodelovanje je dostop do katerekoli naprave in dostop do Interneta!

Zakaj bi morali sodelovati?

reward TGM

PLAČANE TELEFONSKE ANKETE

Izpolnjevanje naših anket je enostavna in hitra pot do dobička. Zaslužite do 2.60 EUR za vsak izpolnjen vprašalnik.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

VAŠI PODATKI SO NA VARNEM

Naša ekipa je usposobljena za strogo varovanje vaših osebnih podatkov. Zagotavljamo tudi, da so vaši odgovori vedno anonimni.
TGM PANEL SLOVENIA NO STRINGS ATTACHED icon TGM

PRIDRUŽITE SE BREZPLAČNO!

Tukaj ni nobenih posebnih pogojev! Pridružitev naši globalni skupnosti je povsem brezplačna. Registrirajte se nzdaj in zaslužite na spletu!

TGM PANEL SLOVENIA - convenience icon TGM

BREZ OMEJITEV

Naše ankete so dosegljive s katerekoli naprave, najsi bodo to pametni telefoni, prenosni ali tablični računalniki! Edini pogoj za vaš zaslužek preko naših plačanih anket je dostop do interneta.
TGM PANEL SLOVENIA - getting reward icon tgm panel

PRIDOBITEV VAŠE NAGRADE JE PREPROSTA

Prejmite svoje plačilo preko paypal.com takoj zatem, ko zberete 10 EUR na svojem računu!
share insights icon tgm panel

DELITE SVOJE MNENJE

Vplivajte na kakovost produktov in storitev, ki jih ponujajo navečje svetovne znamke in delite svoje mnenje z nami!
slovenia tgm panel
slovenia tgm panel

Sodelujmo skupaj in zgradimo velike projekte!

Navečje svetovne znamke nas kontaktirajo, da bi izvedeli, kaj bi si vi, kot potrošnik, želeli spremeniti na aktualnih produktih in storitvah in kakšne nove storitve in produkte pričakujete. Sodelovanje v naših plačanih anketah bo pomagalo ne samo vam kot potrošniku in pri vašem zaslužku, temveč tudi pri ustvarjanju boljšega trga po vsem svetu.

Z vašim sodelovanjem in z našo povezavo s svetovnimi znamkami iz več kot 100 držav, lahko pripomoremo k ustvarjanju boljših produktov in izredno dobri kvaliteti storitev. Delite svoje mnenje z nami in zagotavljamo vam, da bo vaš glas štel.

tgm panel slovenia logo global market

Vašo zasebnost jemljemo resno.

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Vaši podatki so zaščiteni v vseh primerih
No spams will be sent
Dobivali boste elektronsko pošto podjetja TGM Panel, brez vmešavanja tretjih oseb
unsubscribe easily
Odjavite se lahko kadarkoli želite
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Upoštevamo pravila Splošne uredbe o varstvu osebnih podakov (GPDR) in ESOMAR kodeks tržnih raziskav

Zakaj se splača sodelovati v plačljivih anketah?

Plačljive spletne ankete so po eni strani namenjene zbiranju informacij, misli in mnenj potencialnih strank, po drugi strani pa vam omogočajo enostaven in hiter internetni zaslužek..
Vendar pa vam je pri anketah poleg samega zaslužka na voljo še veliko več:
No time frame
Ker niste časovno omejeni, si sami določate vaš delovni urnik.
best paid survey sites
Odkrijte najbolje plačane spletne strani z anketami, kot je TGM Panel, in nove načine zaslužka
no experience required
Za to delo ne potrebujete nobenih izkušenj. Spletne ankete lahko izpolnjujete brez posebnih kvalifikacij ali predhodno opravljenih tečajev.
interests and preferences
Ankete se nahajajo v toliko raznovrstnih temah, da se med njimi zlahka najde anketa, ki popolnoma ustreza interesom in preferencam vsakega posameznika.
Paid surveys at home

Plačljivih anket ni težko sprejeti, zanje je namreč značilna preprostost in lahkotnost pri odgovarjanju. Običajno vam anketa ne vzame več kot nekaj minut.

research panels

Tudi če ste že registrirani na katerem od anketnih panelov, ki ponujajo plačljive ankete, se brez težav lahko pridružite še enemu. Gre za zelo dobro metodo, saj ta z opravljenimi anketami povečuje naše prihodke.

opportunity

Ankete pogosto sprašujejo po mnenju o storitvah in izdelkih, ki še niso prisotni na lokalnem trgu. Omogoča vam, da prvi izveste več o novostih, ki se obetajo.

Earning on surveys

Vaše mnenje, izraženo z anketo, ima neposreden in resničen vpliv na doseganje boljše kakovosti izdelkov in storitev določenega podjetja. To je samo eden od razlogov, ki se lahko skriva v ozadju pripravljene ankete. Zaslužek pri anketah ljudem torej ne ponuja samo dohodka, ampak prinaša tudi dejansko zadovoljstvo.

  Najbolje plačane spletne ankete na TGM Slovenija. Zaslužite denar za ankete na spletu. Pridružite se še danes in zaslužite točke!

  Kaj je TGM Panel in kako z njegovo pomočjo sprejemati spletne in mobilne ankete?

  Stran TGM Panel je bila ustvarjena za vse vas, ki:
  Iščete alternativni vir dohodka v miru in udobju svojega doma
  Želite na preprost način zaslužiti denar na spletu
  Ste potrpežljivi in vzdržljivi
  Radi delite svoja mnenja z drugimi
  Želite vplivati na izdelke in storitve, ki so na voljo na trgu
  Cenite enostavnost in lagodnost vprašanj, zastavljenih v spletnih anketah
  Preživite veliko časa na računalniku ali pametnem telefonu
  Iščete možnost enostavnega in prijetnega načina za zaslužek
  Pričakujte plačljiv in stabilen zaslužek
  Ste na počitnicah in bi radi zaslužili nekaj dodatnega denarja
  Bi želeli bolje izkoristiti čas, ki ga preživljate v vrstah, na poti na delo ali v šolo ali na poti na sestanek
  Pogosto uporabljate internet na pametnih telefonih
  Veste, kaj hočete in ste odprti za nove izzive
  Ste neodločni in bi si želeli imeti izbiro
  Iščete varen način dohodka brez lastnega finančnega vložka
  Cenite svoj čas, ki bi bil porabljen za spletno ali mobilno anketo .
  Ste prisotni na spletu
  Ste radi svobodni
  Želite biti plačani za ankete in vedeti, koliko lahko zaslužite
  Iščete najboljše spletne ankete, ki plačajo in kjer je preprosto dobiti plačilo za izpolnjevanje anket
  Želite zaslužiti na vsaki ankete, ki jih izpolnijo
  Pridružite se panelu TGM Slovenija in prejmite plačilo za izpolnjevanje spletnih anket. Ne čakajte in začnite služiti denar na spletu!

  Kako enostavno zaslužiti denar na internetu?

  Takoj po prihodu na naš anketni panel lahko začnete služiti denar.
  Kako začeti?
  The first step is to register at our website

  Prvi korak je registracija na naši spletni strani. Registracija vključuje izpolnitev osnovnih podatkov, zlasti so pomembni naslendji: e-poštni naslov, datum rojstva in spol. Ne pozabite, da morajo biti podane informacije resnične - le to vam bo zagotovilo enostaven pretok informacij in zasluženega denarja. Lahko se registrirate na spletni strani panela tgmpanel.si ali na portalu anketiranca z obiskom strani https://portal.tgmpanel.com

  2nd step register at our site

  Drugi korak je potrditev vaše identitete in registracija na spletni strani. Za potrditev vaših podatkov morate klikniti na povezavo, ki jo prejmete po e-pošti. Če ne najdete našega e- poštnega sporočila za aktivacijo, v vašem nabiralniku ne pozabite preveriti tudi mape "Promocije" in "Neželena pošta".

  Če želite zagotoviti, da bodo naša e-poštna sporočila prispela v vašo mapo »Prejeto« in, da ne bodo tretirana kot neželena pošta, dodajte na seznam vaših stikov ali v vaš imenik.

  3rd step earn on online surveys
  Tretji korak zahteva nekaj minut vašega časa, toliko boste namreč porabili za izpopolnitev vašega profila. Tako boste dodani pravim anketam, namesto da bi izgubljali svoj čas na za vas neučinkovitih in nezanimivih anketah. Tudi polnjenje vašega profila vam bo prineslo dodatne točke (in vsaka točka seveda pomeni zasluženi denar), profil pa lahko posodobite vsakih 6 mesecev.
  4th step join TGM Panel Slovenia

  Četrti korak pomeni čakanje na prvo anketo. Ko bo vaš anketni profil pripravljen, boste o tem prejeli obvestilo po e-pošti. Na ta način ne boste zamudili nobene svoje možnosti za povečanje stanja na vašem spletnem panelu. To je zelo pomembno tudi zaradi časovne omejitve ankete - po nekaj dneh (in včasih celo urah) anketa namreč postane neaktivna.

  "Ne pozabite, da vas preko e-pošte ne bomo obveščali o vseh anketah, in, da se določen del obvestil lahko v poplavi druge korespondence tudi izgubi, zato je dobro, da sami vzpostavite dnevno rutino in se na primer vsako jutro ob kavi prijavite v vaš profil anketiranca https://portal.tgmpanel.com – in preverite, ali so nove ankete že pripravljene za izpolnjevanje (to pomeni, da preverite, če vam je na voljo nova možnost za vaš spletni zaslužek).

  Na vašo željo lahko prejemate tudi obvestila o novih anketah in sicer prek aplikacij WhatsApp in Facebook Messenger ter preko chrome vtičnikov (tako da se ankete pojavijo neposredno na vašem telefonu ali ob strani računalniškega zaslona). Te možnosti lahko vklopite (in enako enostavno tudi izklopite) v nastavitvah konfiguracije na svojem osebnem računu na anketnem panelu https://portal.tgmpanel.com.

  5th step earn money on the internet

  Peti korak je začetek dela na anketah. Naj vas še enkrat spomnimo, da je potrebno oddajati premišljene in iskrene odgovore. Ne pozabite - vaše delo na naših spletnih anketah, kakor tudi vaš prispevek k tržnim raziskavam, ki jih naročijo različna podjetja, je izrednega pomena. Na podlagi teh anket so namreč pogosto sprejete pomembne odločitve, ki lahko nenazadnje vplivajo tudi na vaše življenje. Glede oddajanja poštenih in iskrenih odgovorov vam ni potrebno skrbeti, saj so plačane spletne ankete na našem panelu popolnoma anonimne.

  Po zaključku ankete lahko vselej sproti preverite, koliko ste zaslužili. TGM panel ponuja plačilo za opravljeno anketo v EUR in v točkah ( 1 točka = 1 EUR ). Prav tako boste prejeli 0,02 točke za čas, ki ste ga porabili, kadar ne boste kvalificirani za posamezno anketo (anketa zaprtega tipa, izpolnjena kvota anket, zahteva po specifičnem profilu anketiranca itd.)

  6th step join our site

  Šesti korak je najlepši izmed vseh, saj zadeva plačilo. Ne pozabite preveriti minimalnega zneska, ki je potreben za prenos. V primeru TGM Panela ta znesek znaša 10 EUR za plačila v poljski denarni valuti ali 3 EUR v primeru plačila s točkami (nekatere ankete se plačajo v EUR, nekatere v točkah, ki pa se kasneje spremenijo v EUR je seveda odvisno od stranke).

  Vse več anketnih panelov, vključno s TGM Panel pa dandanes opravlja PayPal plačila paypal.com. Pozneje lahko plačilo, ki ga prejmete na svoj PayPal račun prenesete na redni bančni račun. Vaš denar bo tako v samo nekaj dneh na voljo na vašem končnem računu.

  Prav tako je mogoče prisluženi denar uporabiti za napolnitev vašega telefonskega računa (če imate seveda v lasti tovrsten telefon).

  Tretji način unovčevanja plačila je uporaba Gcode darilnih kod - več informacij o tej možnosti lahko dobite na app.gcodes.com.

  Prijavite se na naš spletni panel. Brezplačno je! Prejmite denar za vsako uspešno opravljeno anketo!

  Pred prvim plačilom morate potrditi vašo telefonsko številko - to lahko enostavno dodate v svoj profil.

  Kaj ni enostavno?

  Dovolj bo že čas, ki ga preživite na poti na delo, v šolo, na sestanek ali na odmor za kavo. Če ga boste izkoristili v svoj prid, boste lahko na enostaven način zaslužili svoj denar. S samo nekaj minutami na dan, ki jih boste porabili za ankete, boste znatno povečali stanje na vašem bančnem računu.
  Isn’t that easy?

  Toda kako najti plačane ankete?

  Ankete, ki se pojavljajo na zaslonu medtem, ko brskate po internetu, niso tisto, kar iščete. Te so brezplačne in vam ne bodo prinesle ničesar drugega kot le zapravljen čas.

  Če želite izbrati dobre ankete, morate najprej poiskati zanesljiv anketni panel, ki vam bo zagotovil plačilo za vsako anketo, v kateri boste sodelovali. V zadnjem času se je na spletu pojavilo precejšnje število takšnih portalov.

  Katerega naj izberem?

  Očitno je, da morate izbrati tistega, ki je preprost za uporabo, berljiv in, kar je najpomembnejše, takšen, ki plača. Kot je TGM Panel! Vabimo vas, da se registrirate.

  Zaslužite z izpolnjevanjem spletnih anket!

  Kaj so tržne raziskave, čemu so pravzaprav namenjene ankete in raziskave?

  Tržne raziskave zajemajo zbiranje podatkov in interpretacijo zbranih podatkov. Te dejavnosti omogočajo določitev osnovnih tržnih elementov, vključno s cenami blaga in storitev, povpraševanje in ponudbo po njih, ter mnenje in vedenje potrošnikov. Tržne raziskave omogočajo tudi spremljanje odločitev in smeri konkurence.

  Trenutno je uspeh podjetja v veliki meri odvisen od analiz, ki podjetju olajšajo sprejemanje pravih poslovnih odločitev. Poznavanje tržnih zahtev in pravilno uporabljene tržne strategije omogočajo nastanek novih, boljših storitev in izdelkov.

  Ključni element zbiranja podatkov, ki podjetju daje prevlado nad konkurenco, je tržna raziskava.

  Takšna raziskava je priporočljiva v primerih, ko prihaja do povečanega tveganja; v času, ko bi bilo potrebno sprejeti pomembne odločitve o ukrepih podjetja. Takšne situacije so predvsem:

  • Pojav nove konkurence, ki je kupcem zanimiva.
  • Načrtovana širitev na nove trge.
  • Preoblikovanje trga iz prodajnega trga v potrošniški trg.

  • Spremembe, ki so potrebne zaradi zahtev ekonomske politike posamezne države.

  • Stalne spremembe v zahtevah potrošnikov in upad njihovega povpraševanja.

  Glavni razlog za raziskave, ki jih opravljajo storitvena in proizvodna podjetja, je vse večje povpraševanje po ponujenih izdelkih. Spodnji dejavniki so znani kot nadvse koristni, ko je govora o pridobivanju večjega števila kupcev:
  • Testne raziskave
  • Aziskave cen
  • Raziskave blagovnih znamk
  • Ekspeditivne raziskave
  • Raziskave zadovoljstva strank
  • Gospodinjski paneli

  Na samo izbiro pravilne raziskovalne metode vplivajo številni dejavniki, kot so: čas, potreben za zbiranje podatkov, velikost raziskovanega območja, finančni vložek, potreben za izvedbo raziskave, ter predmet raziskave.

  Anketa velja za eno izmed najbolj priljubljenih raziskovalnih tehnik. Zaradi enostavnosti zbiranja podatkov in enostavne analize le-teh je postala osnovno orodje tržnih raziskav.

  Razlikujemo med mnogimi vrstami anket, ki olajšajo izbiro prave tehnike za raziskovalno problematiko in vključujejo vidike, ki so pomembni za stranko. Trenutno uporabljene metode anketiranja vključujejo:
  Telefonske klice
  E-pošto
  Medij
  Neposrednost
  Radio in TV
  Komercialnost
  Računalnik
  Avditorij
  Avditorij

  V dobi interneta je najbolj dostopna in tudi najcenejša metoda zbiranje podatkov prek spletne in mobilne ankete. Such research has a relatively high range at a low financial cost. Online survey questions are simple and answering them isn’t hard for the participants

  Anonimnost ankete zagotavlja verodostojnost pridobljenih odgovorov, to pa vsekakor znatno doprinese k učinkovitosti opravljenih raziskav.

  Zaslužite z izpolnjevanjem spletnih anket!

  Naši paneli

  Dosežite globalno občinstvo, razmišljajte lokalno - z našimi lastnimi raziskovalnimi paneli.