Kako enostavno zaslužiti denar na internetu?

Registrirajte se na plačane ankete in zaslužite s pametnim telefonom. Takoj po prihodu na naš anketni panel tgmpanel.si lahko začnete služiti denar.

Kako začeti?
Prvi korak je registracija na naši spletni strani. Registracija vključuje izpolnitev osnovnih podatkov, zlasti so pomembni naslendji: e-poštni naslov, datum rojstva in spol. Ne pozabite, da morajo biti podane informacije resnične - le to vam bo zagotovilo enostaven pretok informacij in zasluženega denarja. Lahko se registrirate na spletni strani panela tgmpanel.si ali na portalu anketiranca z obiskom strani portal.tgmpanel.com

Kako enostavno zaslužiti denar na internetu?

Drugi korak je potrditev vaše identitete in registracija na spletni strani. Za potrditev vaših podatkov morate klikniti na povezavo, ki jo prejmete po e-pošti. Če ne najdete našega e- poštnega sporočila za aktivacijo, v vašem nabiralniku ne pozabite preveriti tudi mape »Promocije« in »Neželena pošta«.

Če želite zagotoviti, da bodo naša e-poštna sporočila prispela v vašo mapo »Prejeto« in, da ne bodo tretirana kot neželena pošta, dodajte na seznam vaših stikov ali v vaš imenik.

Tretji korak zahteva nekaj minut vašega časa, toliko boste namreč porabili za izpopolnitev vašega profila. Tako boste dodani pravim anketam, namesto da bi izgubljali svoj čas na za vas neučinkovitih in nezanimivih anketah. Tudi polnjenje vašega profila vam bo prineslo dodatne točke (in vsaka točka seveda pomeni zasluženi denar), profil pa lahko posodobite vsakih 6 mesecev.

Četrti korak pomeni čakanje na prvo anketo. Ko bo vaš anketni profil pripravljen, boste o tem prejeli obvestilo po e-pošti. Na ta način ne boste zamudili nobene svoje možnosti za povečanje stanja na vašem spletnem panelu. To je zelo pomembno tudi zaradi časovne omejitve ankete - po nekaj dneh (in včasih celo urah) anketa namreč postane neaktivna.

Ne pozabite, da vas preko e-pošte ne bomo obveščali o vseh anketah, in, da se določen del obvestil lahko v poplavi druge korespondence tudi izgubi, zato je dobro, da sami vzpostavite dnevno rutino in se na primer vsako jutro ob kavi prijavite v vaš profil anketiranca https://portal.tgmpanel.com - in preverite, ali so nove ankete že pripravljene za izpolnjevanje (to pomeni, da preverite, če vam je na voljo nova možnost za vaš spletni zaslužek).

Na vašo željo lahko prejemate tudi obvestila o novih anketah in sicer prek aplikacij WhatsApp in Facebook Messenger ter preko chrome vtičnikov (tako da se ankete pojavijo neposredno na vašem telefonu ali ob strani računalniškega zaslona). Te možnosti lahko vklopite (in enako enostavno tudi izklopite) v nastavitvah konfiguracije na svojem osebnem računu na anketnem panelu https://portal.tgmpanel.com.

Drugi korak je potrditev vaše identitete in registracija na spletni strani.

Peti korak je začetek dela na anketah. Naj vas še enkrat spomnimo, da je potrebno oddajati
premišljene in iskrene odgovore. Ne pozabite - vaše delo na naših spletnih anketah, kakor tudi vaš prispevek k tržnim raziskavam, ki jih naročijo različna podjetja, je izrednega pomena. Na podlagi teh anket so namreč pogosto sprejete pomembne odločitve, ki lahko nenazadnje vplivajo tudi na vaše življenje. Glede oddajanja poštenih in iskrenih odgovorov vam ni potrebno skrbeti, saj so plačane spletne ankete na našem panelu popolnoma anonimne.

Po zaključku ankete lahko vselej sproti preverite, koliko ste zaslužili. TGM panel ponuja plačilo za opravljeno anketo v EUR in v točkah ( 1 točka = 1 EUR ). Prav tako boste prejeli 0,02 točke za čas, ki ste ga porabili, kadar ne boste kvalificirani za posamezno anketo (anketa zaprtega tipa, izpolnjena kvota anket, zahteva po specifičnem profilu anketiranca itd.)

Šesti korak je najlepši izmed vseh, saj zadeva plačilo. Ne pozabite preveriti minimalnega zneska, ki je potreben za prenos. V primeru TGM Panela ta znesek znaša 10 EUR za plačila v poljski denarni valuti ali 3,5 EUR v primeru plačila s točkami (nekatere ankete se plačajo v EUR, nekatere v točkah, ki pa se kasneje spremenijo v EUR je seveda odvisno od stranke).

Vse več anketnih panelov, vključno s tgmpanel.si pa dandanes opravlja PayPal plačila paypal.com. Pozneje lahko plačilo, ki ga prejmete na svoj PayPal račun prenesete na redni bančni račun. Vaš denar bo tako v samo nekaj dneh na voljo na vašem končnem računu.

Prav tako je mogoče prisluženi denar uporabiti za napolnitev vašega telefonskega računa (če imate seveda v lasti tovrsten telefon).

Tretji način unovčevanja plačila je uporaba Gcode darilnih kod - več informacij o tej možnosti lahko dobite na app.gcodes.com.

Pred prvim plačilom morate potrditi vašo telefonsko številko - to lahko enostavno dodate v svoj profil.

Ne pozabite preveriti minimalnega zneska, ki je potreben za prenos. V primeru TGM Panela ta znesek znaša 10 EUR za plačila v poljski denarni valuti ali 3,5 EUR v primeru plačila s točkami

Kaj ni enostavno?
Dovolj bo že čas, ki ga preživite na poti na delo, v šolo, na sestanek ali na odmor za kavo. Če ga boste izkoristili v svoj prid, boste lahko na enostaven način zaslužili svoj denar. S samo nekaj minutami na dan, ki jih boste porabili za ankete, boste znatno povečali stanje na vašem bančnem računu.

Toda kako najti plačane ankete?

Ankete, ki se pojavljajo na zaslonu medtem, ko brskate po internetu, niso tisto, kar iščete. Te so brezplačne in vam ne bodo prinesle ničesar drugega kot le zapravljen čas.

Če želite izbrati dobre ankete, morate najprej poiskati zanesljiv anketni panel, ki vam bo zagotovil plačilo za vsako anketo, v kateri boste sodelovali. V zadnjem času se je na spletu pojavilo precejšnje število takšnih portalov. Katerega naj izberem? Očitno je, da morate izbrati tistega, ki je preprost za uporabo, berljiv in, kar je najpomembnejše, takšen, ki plača. Kot je tgmpanel.si . Vabimo vas, da se registrirate.

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Slovenija pripada svetovnemu dobavitelju tržnih raziskav - TGM Research FZE. Vsi živimo v digitalnem svetu. Odkrijmo ga s tržnimi raziskavami. Pridružite se nam na tem mobilnem potovanju.

PREGLED PORTALA