Zakaj se splača sodelovati v plačljivih anketah?

Plačljive spletne ankete so po eni strani namenjene zbiranju informacij, misli in mnenj potencialnih strank, po drugi strani pa vam omogočajo enostaven in hiter internetni zaslužek.

Zakaj se splača sodelovati v plačljivih anketah?

Vendar pa vam je pri anketah poleg samega zaslužka na voljo še veliko več:

  • Ker niste časovno omejeni, si sami določate vaš delovni urnik.
  • Za to delo ne potrebujete nobenih izkušenj. Spletne ankete lahko izpolnjujete brez posebnih kvalifikacij ali predhodno opravljenih tečajev.
  • Ankete se nahajajo v toliko raznovrstnih temah, da se med njimi zlahka najde anketa, ki popolnoma ustreza interesom in preferencam vsakega posameznika.
  • Plačljivih anket ni težko sprejeti, zanje je namreč značilna preprostost in lahkotnost pri odgovarjanju. Običajno vam anketa ne vzame več kot nekaj minut.
  • Tudi če ste že registrirani na katerem od anketnih panelov, ki ponujajo plačljive ankete, se brez težav lahko pridružite še enemu. Gre za zelo dobro metodo, saj ta z opravljenimi anketami povečuje naše prihodke.
  • Ankete pogosto sprašujejo po mnenju o storitvah in izdelkih, ki še niso prisotni na lokalnem trgu. Omogoča vam, da prvi izveste več o novostih, ki se obetajo.
  • Vaše mnenje, izraženo z anketo, ima neposreden in resničen vpliv na doseganje boljše kakovosti izdelkov in storitev določenega podjetja. To je samo eden od razlogov, ki se lahko skriva v ozadju pripravljene ankete. Zaslužek pri anketah ljudem torej ne ponuja samo dohodka, ampak prinaša tudi dejansko zadovoljstvo.

Vsi ti razlogi bi morali biti več kot zadosti, da se odločite za pravi korak in se še danes registrirate na www.tgmpanel.si!

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Slovenija pripada svetovnemu dobavitelju tržnih raziskav - TGM Research FZE. Vsi živimo v digitalnem svetu. Odkrijmo ga s tržnimi raziskavami. Pridružite se nam na tem mobilnem potovanju.

PREGLED PORTALA